Fructe Beneficiu


Fructe Beneficiu

Care este modul corect de a manca fructe?



IT mijloace nu mănâncă fructe după masă TALE! Fructele trebuie consumate pe stomacul gol.



Daca veti consuma fructe de genul asta, ea va juca un rol major în detoxifierea sistemul dvs., furnizarea de tine cu o mare cantitate de energie pentru pierderea în greutate și alte activități de viață.


FRUCTE ESTE alimentară cea mai importantă. Să spunem că ai manca doua felii de paine si apoi o felie de fruct. Felie de fructe este gata pentru a merge direct prin stomac in intestine, dar este împiedicat de la a face acest lucru.


Între timp, în putregaiuri întregi de masa si fermenteaza si se transforma in acid. Minute fructul vine în contact cu produsele alimentare în stomac și sucuri digestive, întreaga masă de alimente începe să se strice ....


Deci, vă rugăm să mănânce fructele pe stomacul gol sau inainte de masa dumneavoastră! Ați auzit de oameni plangandu - de fiecare dată când am mâncat pepene verde ragai I, atunci când am mânca durian stomacul meu bloats sus, atunci când am mânca o banană mă simt ca și cum rulează la toaleta, etc - de fapt, toate acestea nu vor apărea dacă mănânci fructe pe stomacul gol. Fructe se amesteca cu alte produse alimentare putrefacție și produce gaze și, prin urmare, va umfla!


Păr Greying, izbucnirea calvitie, nervos, și cercurile intunecate de sub ochi toate acestea nu se va întâmpla dacă luați fructe pe stomacul gol.

Nu există nici un lucru, cum ar fi unele fructe, cum ar fi portocale si lamaie sunt acide, deoarece toate fructele devin alcaline in corpul nostru, in conformitate cu Dr. Herbert Shelton, care a făcut cercetări pe această temă. Dacă ați însușit modul corect de a manca fructe, ai secretul frumusetii, longevitate, sănătate, energie, fericire și greutate normala.



Când aveți nevoie să bea suc de fructe - bea doar suc de fructe proaspete NU, de la cutii. Nu chiar, nu bea suc de care a fost încălzit. Nu manca fructe fierte, deoarece nu te nutrientii, la toate. Veți obține numai la gust. Gătitul distruge toate vitaminele.



Dar mananca un fruct întreg este mai bună decât bea sucul. Dacă ar trebui să bea suc de, bea-l inghititura de inghititura lent, deoarece trebuie să lăsați-l să se amestecă cu saliva inainte de ao inghiti. Puteți merge pe un fast fructe de 3 zile pentru a curăța corpul tau. Mânca doar fructe și bea suc de fructe de-a lungul celor 3 zile si vei fi surprins când prietenii tăi ți spun cum radiant arăți!



KIWI: Tiny, dar puternic. Aceasta este o sursa buna de potasiu, magneziu, vitamina E si fibre. Conținutul de vitamina C este de două ori cea a unei portocale.



APPLE: Un mar pe zi tine doctorul departe? Deși un măr are un continut scazut de vitamina C, antioxidanti si are flavonoide, care imbunatateste activitatea de vitamina C, contribuind astfel la reducerea riscurilor de cancer de colon atac de cord, accident vascular cerebral si.


CAPSUNA: Fructe de protecție. Căpșuni au cea mai mare putere antioxidantă totală în rândul fructe mari și a proteja organismul de cancer cauzatoare de, vas de sange-înfundarea radicalii liberi.



ORANGE: dulce medicament. Având 2-4 portocale pe zi poate ajuta la mentinerea raceli la distanță, mai mic de colesterol, preveni si dizolva pietrele la rinichi, precum și diminueaza riscul de cancer de colon.



Pepenele verde: quencher mai tare sete. Compus din 92% apă, este, de asemenea, ambalate cu o doză uriașă de glutation, care ajuta la stimularea sistemului nostru imunitar. Ele sunt, de asemenea, o sursă importantă de licopen - lupta oxidant de cancer. Alte elemente nutritive gasite in pepene verde sunt vitamina C & potasiu.


Guava & PAPAYA: premii de top pentru vitamina C. Acestea sunt câștigătorii clare pentru lor ridicat de vitamina C de conținut. Guava este, de asemenea, bogat in fibre, care ajuta la prevenirea constipatiei. Papaya este bogat în caroten, acest lucru este bun pentru ochii tăi.

Comments

Popular posts from this blog

Medical Transcription companies

List of websites used by medical transcriptionists for reference