Frukt FördelVad är det korrekta sättet att äta frukt?Det innebär att inte äta frukt efter din måltider! Frukt bör ätas på fastande mage.Om du äter frukt som det kommer det att spela en viktig roll för att avgifta ditt system, förse dig med en hel del energi för viktminskning och andra aktiviteter livet.


FRUKT är den viktigaste MAT. Låt oss säga att du äter två skivor bröd och sedan en bit av frukt. Den del av frukten är redo att gå rakt genom magen in i tarmen, men det är förhindrad att göra det.


Under tiden hela måltiden ruttnar och jäser och vänder sig till syra. Den minut frukten kommer i kontakt med maten i magen och juice mag börjar hela massan av mat att förstöra ....


Så snälla äta dina frukter på fastande mage eller innan dina måltider! Ni har hört folk klaga - varje gång jag äter vattenmelon jag rapa, när jag äter Durian magen blåser upp upp, när jag äter en banan jag känner kör på toaletten, osv - faktiskt allt detta inte kommer att uppstå om du äter frukt på fastande mage. Frukten blandas med putrefying andra livsmedel och producerar gas och därmed kommer du att svälla!


Greying hår, skallighet, nervös utbrott och mörka ringar under ögonen alla dessa inte kommer att hända om du tar frukt på fastande mage.

Det finns inget sådant som en del frukter, som apelsin och citron är sura, eftersom alla frukter blir alkalisk i vår kropp, enligt Dr Herbert Shelton som gjorde forskningen i denna fråga. Om du har bemästrat det korrekta sättet att äta frukt, har du hemligheten med skönhet, långt liv, hälsa, energi, glädje och normal vikt.När du behöver dricka juice - dricka bara färsk fruktjuice, inte från burkarna. Inte ens dricka juice som har värmts upp. Ät inte kokta frukter eftersom du inte får de näringsämnen alls. Du får bara smaka. Matlagning förstör alla vitaminer.Men att äta en hel frukt är bättre än att dricka juice. Om du ska dricka juice, dricka det munfull av munsbit långsamt, eftersom du måste låta det blandas med saliv innan du sväljer den. Du kan gå på en 3-dagars frukt snabbt för att rena kroppen. Bara äta frukt och dricka fruktjuice hela 3 dagar och du kommer att bli förvånad när dina vänner berätta hur strålande du ser ut!KIWI: Liten men mäktig. Detta är en bra källa av kalium, magnesium, vitamin E och fiber. Dess C-vitaminhalten är dubbelt så stor som en apelsin.APPLE: Ett äpple om dagen håller doktorn borta? Även ett äpple har en låg C-vitaminhalten, har det antioxidanter och flavonoider som ökar aktiviteten av C-vitamin och därigenom bidra till att sänka risken för tjocktarmscancer, hjärtinfarkt och stroke.


STRAWBERRY: Skyddande frukt. Jordgubbar har den högsta totala antioxidant effekt bland stora frukter och skydda kroppen från cancerframkallande, blodkärl, igensättning fria radikaler.ORANGE: Sweetest medicin. Med 2-4 apelsiner per dag kan hjälpa till att hålla förkylningar borta, lägre kolesterol, förhindra och lösa njursten samt minskar risken för tjocktarmscancer.WATERMELON: Coolaste törstsläckare. Består av 92% vatten, är det också packat med en gigantisk dos av glutation, som hjälper stärka vårt immunförsvar. De är också en viktig källa till lykopen - cancer kämpar oxidationsmedel. Andra näringsämnen som finns i vattenmelon är vitamin C & kalium.


Guava & Papaya: Top utmärkelser för vitamin C. De är tydliga vinnarna för sin höga C-vitaminhalten. Guava är också rikt på fibrer, vilket bidrar till att förhindra förstoppning. Papaya är rik på karoten, vilket är bra för dina ögon.

Popular posts from this blog

Facial muscles