Ovoce Benefit




Jaký je správný způsob, jak jíst ovoce?



Znamená to jíst ovoce PO vaše jídlo! Ovoce by měly být konzumovány na lačný žaludek.



Pokud budete jíst ovoce, jako to, že bude hrát významnou roli, jak detoxikovat váš systém, dodává vám s velkou dávkou energie na hubnutí a další životní aktivity.


Ovoce je nejdůležitější jídlo. Řekněme, že budete jíst dva krajíce chleba a pak plátkem ovoce. Plátek ovoce je připravena jít rovně přes žaludek do střev, ale to je předešel od dělání tak.


Mezitím se celé jídlo hnije a fermenty a obrací se kyselinou. V okamžiku, kdy plody přichází do styku s potravinami v žaludku a trávicí šťávy, celá hmotnost potravin začíná kazit ....


Takže prosím, jíst své ovoce na lačný žaludek nebo před jídlem! Slyšeli jste lidé stěžují - pokaždé, když jsem jedl meloun I krkat, když jsem jedl durian můj žaludek bloats up, když jsem jíst banán cítím jako běh na WC, atd. - vlastně to vše nevzniká, pokud budete jíst ovoce na prázdný žaludek. Ovoce se mísí s putrefying jiných potravin a vytváří plyn, a proto budete přidávány!


Greying vlasy, plešatý, nervózní výbuch, a tmavé kruhy pod očima to vše se nestane, pokud budete mít ovoce na lačný žaludek.

Není tam žádná taková věc jako některé ovoce, jako je oranžová a citron jsou kyselé, protože všechny plody se alkalické v našem těle, podle Dr. Herbert Shelton, který dělal výzkum v této oblasti. Pokud jste zvládli správný způsob jíst ovoce, máte Tajemství krásy, dlouhověkosti, zdraví, energie, štěstí a normální hmotnosti.



Pokud potřebujete pít ovocné šťávy - pít pouze čerstvé ovocné šťávy, ne z plechovek. Nenechte si ani vypijte šťávu, která byla ohřívá. Nejezte vařené ovoce, protože se nechcete dostat živiny vůbec. Stačí se jen dostat do chuti. Vaření zničí všechny vitamíny.



Ale jíst celé ovoce je lepší než pití šťávy. Pokud byste měli pít šťávy, pít to sousto by sousto pomalu, protože je nutné nechat slučovat s slinami pozřít. Můžete jít na 3-denní ovoce rychle očistit své tělo. Jíst jen ovoce a pít ovocné šťávy během 3 dnů a budete překvapeni, když vaši přátelé vám říct, jak sálavé vypadáš!



KIWI: Tiny, ale mocné. To je dobrým zdrojem draslíku, hořčíku, vitaminu E a vlákna. Jeho obsah vitamínu C je dvakrát větší než pomeranče.



APPLE: jablko denně udrží lékaře pryč? Přestože jablko má nízký obsah vitaminu C, má antioxidanty a flavonoidy, které zvyšuje aktivitu vitaminu C a tím pomáhá snižovat riziko rakoviny tlustého střeva, srdeční infarkt a mozková mrtvice.


STRAWBERRY: Ochranné ovoce. Jahody mají nejvyšší celkové antioxidační sílu mezi velkými plody a chrání tělo před rakovinotvornými, céva-ucpání volných radikálů.



ORANGE: Sweetest lék. Užívání 2-4 pomeranče den může pomoci udržet nachlazení pryč, snížení hladiny cholesterolu, prevence a rozpustit ledvinové kameny, stejně jako snižuje riziko rakoviny tlustého střeva.



WATERMELON: Coolest žízeň hasič. Skládá se z 92% z vody, je také zabaleno s obří dávkou glutathionu, který pomáhá posílit náš imunitní systém. Jsou také klíčovým zdrojem lykopenu - rakovina boje oxidant. Ostatní živiny nalezené v melounu je vitamin C a draslík.


Guava a PAPAYA: Nejlepší ocenění za vitamínu C. Jsou jasné vítězové pro jejich vysokému obsahu vitamínu C. Guava je také bohatá na vlákninu, která pomáhá předcházet zácpě. Papaya je bohatá na karoten, což je dobré pro vaše oči.

Comments

Popular posts from this blog

Medical Transcription companies

List of websites used by medical transcriptionists for reference